Bor MYO 'da 6. Kariyer Günleri Etkinliği Yapıldı

Eğitim 07.06.2022 - 00:13, Güncelleme: 07.06.2022 - 00:18 6744+ kez okundu.
 

Bor MYO 'da 6. Kariyer Günleri Etkinliği Yapıldı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Bor Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü tarafından, Yüksekokul bünyesinde 01-02.Haziran.2022 tarihlerinde “6. Kariyer Günleri ve Proje Pazarı” isimli proje tanıtım etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte Elektrik ve Enerji Bölümü öğrencileri, Bölüm Başkanı Öğr. Grv. H. Haluk ŞENGEZER danışmanlığında hazırladıkları projelerin tanıtımlarını ve sunumlarını gerçekleştirdiler. Bu vesile ile; bölüm öğrencileri hem derslerde anlatılan konuları uygulamaya dökerek piyasada ve sanayide kullanılabilirliği mümkün olan projelerinin tanıtımını yaptılar, hem de proje, tasarım ve hazırlama konusundaki bilgi ve becerilerini geliştirerek, mezun olduktan sonra kendilerini piyasa ortamına uyum sağlama konusunda deneyim kazandılar. Bölüm Başkanı Öğr. Grv. H. Haluk ŞENGEZER etkinlikle ile ilgili olarak şunları söyledi. " Hazırladığınız projelere gerçekten çok emek harcadınız ve etkinliğimiz sizlerin yoğun çabası ile çok güzel oldu. Hepinizin eline sağlık. Bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum. Güzel haberlerinizi mutlaka bekliyorum. Seviyorum hepinizi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Bor Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü tarafından, Yüksekokul bünyesinde 01-02.Haziran.2022 tarihlerinde “6. Kariyer Günleri ve Proje Pazarı” isimli proje tanıtım etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte Elektrik ve Enerji Bölümü öğrencileri, Bölüm Başkanı Öğr. Grv. H. Haluk ŞENGEZER danışmanlığında hazırladıkları projelerin tanıtımlarını ve sunumlarını gerçekleştirdiler.

Bu vesile ile; bölüm öğrencileri hem derslerde anlatılan konuları uygulamaya dökerek piyasada ve sanayide kullanılabilirliği mümkün olan projelerinin tanıtımını yaptılar, hem de proje, tasarım ve hazırlama konusundaki bilgi ve becerilerini geliştirerek, mezun olduktan sonra kendilerini piyasa ortamına uyum sağlama konusunda deneyim kazandılar.

Bölüm Başkanı Öğr. Grv. H. Haluk ŞENGEZER etkinlikle ile ilgili olarak şunları söyledi.

" Hazırladığınız projelere gerçekten çok emek harcadınız ve etkinliğimiz sizlerin yoğun çabası ile çok güzel oldu. Hepinizin eline sağlık. Bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum. Güzel haberlerinizi mutlaka bekliyorum. Seviyorum hepinizi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve boradair.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
polyester plastik çember etanj armatür aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat