Niğde Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Eğitim 23.06.2023 - 22:54, Güncelleme: 23.06.2023 - 22:57 7218+ kez okundu.
 

Niğde Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. Mezuniyet Töreni, Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Yoğun katılımla gerçekleşen törene, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ile birlikte Niğde Valisi Mustafa Koç, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Adalet Komisyonu Başkanı Bayram Ünlü, il protokol mensupları, mezun öğrencilerin aileleri ve çok sayıda davetli ile akademisyenler katıldı. Üniversite Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Timur Vural ve Öğr. Gör. Selçuk Timur’un Müzik Dinletisi ile başlayan program açılış konuşmaları ile devam etti.  Dönem Birincisi: “Kendimizi Güncelleyerek Hekimlik Mesleğimize Devam Edeceğiz” Tıp Fakültesi Dönem Birincisi Dr. Fatma Yakar, mezunlar adına yaptığı ve depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı anarak başladığı konuşmasında, “Niğde’ye Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesinin ilk öğrencileri olacak olmanın heyecanı ile gelmiştik ve altı yıl sonra yine aynı heyecanla bu fakültenin ilk mezunları olarak hekimlik hayatımıza başlıyoruz. Bizler meslek sorumluluğuna sahip hekimler olarak ‘’Beni Türk hekimlerine emanet ediniz.’’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında sorgulayacağız, araştıracağız, kendimizi güncelleyerek hekimlik mesleğimize devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.   Enes Can Ozman
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. Mezuniyet Töreni, Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Yoğun katılımla gerçekleşen törene, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ile birlikte Niğde Valisi Mustafa Koç, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Adalet Komisyonu Başkanı Bayram Ünlü, il protokol mensupları, mezun öğrencilerin aileleri ve çok sayıda davetli ile akademisyenler katıldı.

Üniversite Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Timur Vural ve Öğr. Gör. Selçuk Timur’un Müzik Dinletisi ile başlayan program açılış konuşmaları ile devam etti. 

Dönem Birincisi: “Kendimizi Güncelleyerek Hekimlik Mesleğimize Devam Edeceğiz”

Tıp Fakültesi Dönem Birincisi Dr. Fatma Yakar, mezunlar adına yaptığı ve depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı anarak başladığı konuşmasında, “Niğde’ye Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesinin ilk öğrencileri olacak olmanın heyecanı ile gelmiştik ve altı yıl sonra yine aynı heyecanla bu fakültenin ilk mezunları olarak hekimlik hayatımıza başlıyoruz. Bizler meslek sorumluluğuna sahip hekimler olarak ‘’Beni Türk hekimlerine emanet ediniz.’’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında sorgulayacağız, araştıracağız, kendimizi güncelleyerek hekimlik mesleğimize devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
Enes Can Ozman
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve boradair.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
polyester plastik çember etanj armatür aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat