Sağlık için pedalladılar

Bor Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında gerçekleştireceği spor aktiviteleriyle tüm sporseverleri 16-22 Eylül tarihlerinde sürecek spor etkinlikleri bir araya getiriyor.

SAĞLIK İÇİN PEDALLADILAR

16-22 Eylül tarihleri arasında Avrupa hareketlilik haftası kapsamında ilçemizde 'Sağlıklı yaşam için Pedallıyoruz' sloganı ile bisiklet etkinliği gerçekleştirildi.

Niğde Bisiklet Grubu Pedal 51 ve Fahri Kirt Orta Okulu Bisiklet Kulübü üyeleri katkılarıyla 18.09.2021 Tarih,Saat:17.30’de Bor Mehmetçik Mahallesi Kut’ul Amare Parkında son bulmasında ortak katkılarını sunan Bor Belediyesine teşekkür ederiz.

 

Toplu taşımanın, yürüme ve bisiklete binme ve diğer sürdürülebilir hareketlilik biçimlerinin desteklenmesi amacıyla organize edilen Avrupa Hareketlilik Haftası’nda Bor Belediyesi bir dizi spor etkinliğini düzenledi. Bor Belediyesi Başkanı Serkan Baran, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerle spor tutkunları ile bulaşacaklarını ifade ederek, Bor’lu sporseverleri etkinliklere katılmaya davet etti..