Niğde'nin Gururu Gençler Türkiye Şampiyonası Yolunda

02-04 Mart tarihlerinde, 12 ilden katılan ortaokul il birincileri katılımıyla Konya'da düzenlenen Yıldız Erkek Futbol grup müsabakalarında Niğde'yi temsilen 23 Nisan Havacılar Ortaokulu futbol takımı katıldı.

Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerinde yer almak üzere mücadele vererek Grup Maçları için Konya'da bulunan Niğde'nin gururu gençlerimiz 23 Nisan Havacılar Ortaokulu Yıldız Erkek Futbol Takımımız B grubunda yaptığı 3. maçında Kırşehir Nevşehir ve Adana ile aynı grupta canla başla mücadele etti. Rakibi Kırşehir'i 3-0, Nevşehir’i 2-0 yenerken, grup finalinde Adana ile normal maç süresi içinde 1-1 berabere kaldı.

Beraberlik sonrası penaltılarda: 9-8 üstünlük sağlayıp, 1. Olarak namağlup bitirdi. Kırşehir, Nevşehir ve Adana Takımını yenerek Gruplarda da Şampiyon oldu.

Yıldızlar, Türkiye Şampiyonası Spor Komitesi Müsabakaları 17-20 Mart tarihlerinde Isparta-Bursa-Kırıkkale-Kahramanmaraş illerinden birinde yapılacak yıldız erkek futbol Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerinde Niğde'yi temsilen 23 Nisan Havacılar Ortaokulu katılacak.

Başta: Beden Eğitimi Öğretmeni İsa kılıç, Sevilay Karadaş ve Cumali Çakır olmak üzere Niğde’nin gururu olan sporcu öğrencileri ve katkılarında dolayı okul yönetimini tebrik ediyor. Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerinde de başarılar diliyoruz.