Niğde Belediyespor, lider Silifke Belediyesporla puanları paylaştı

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden temsilcimiz Niğde Belediyespor grup lideri Silifke Belediyespor ile karşılaştı. Bor 100. yıl stadında oynanan maçın ilk yarısında ilk 20 dakika orta saha mücadelesi olarak geçildi. Konuk ekip Silifke Belediyespor 23. dakikada Süleyman Öztürk'ün attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra oyun üstünlüğünü ele geçiren temsilcimiz 29. dakikada Şahin Karakaş'ın attığı golle durumu 1-1 yaptı ve ilk yarı bu skorla kapandı.
MAÇ SONUNDA İSTENMEYEN GÖRÜNTÜLER VARDI
Maçın İkinci yarısında temsilcimiz Niğde Belediyespor yakaladığı bi çok gol fırsatından yararlanamazken, lider Silifke Belediyespor'a pozisyon vermedi. Maçın geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Maçın bitiş düdüğünden ardından oyun içinde her türlü çirkefliği yapan Silifke Belediyespor'lu oyuncular bu kez hakemin üzerine yürüdü. Konuk ekibin teknik heyetitribünleri su şişesi, sandalye ve yabancı madde yağmuruna tutarken, takım hocası Muzaffer Tozlu da Niğde Belediyespor oyuncularına hakaret ve küfürler yağdırmaya başladı. Gerginliğin artması üzerine polis araya girerek kavga büyümeden önlendi. Bu maç sonunda temsilcimiz Niğde Belediyespor aldığı beraberlikle puanını 23 yaparken, Silifke Belediyespor 40 puana ulaştı. Temsilcimiz Niğde Belediyespor gelecek hafta deplasmanda İdmanyurdu 1925 ile karşılaşacak.