“MESAİ DIŞI POLİKLİNİK HİZMETİ” Uygulaması Başladı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi “Mesai Dışı Saatlerde Poliklinik Hizmeti “uygulaması, başladığını duyurdu.

Yayımlanan duyuruda; gün içerisinde hastaneye gitme fırsatı bulamayan ve randevu alamayan vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla başlatılan "Mesai Dışı Poliklinik Hizmeti" uygulaması, hafta içi her gün 16:30/18:30 saatleri arasında devam edeceği belirtildi.

“Mesai Dışı Poliklinik Hizmeti” randevusu almak için MHRS uygulamasından ya da 182 Nolu telefondan randevu alınabileceğini duyuruldu.

Yapılan açıklamada, hafta için her gün 16:30/18:30 saatleri arasında “Mesai Dışı Poliklinik Hizmeti” uygulaması ile gün içinde hastaneye gitme fırsatı bulamayan veya randevu alamayan vatandaşlara kolaylık sağlanmasının hedeflendiği belirtilerek, şöyle denildi: Hastanemizde mesai dışı poliklinik uygulaması başladı. Mesai dışında verilen muayene hizmeti normal poliklinik hizmeti statüsünde olup ilave bir ücrete tabi değildir. Gün içerisinde hastaneye gitme fırsatı bulamayan ve randevu alamayan vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak amacıyla başlatılan "Mesai Dışı Poliklinik Hizmeti" uygulaması, hafta içi her gün 16:30/18:30 saatleri arasında devam edecektir. Mesai dışı poliklinikler MHRS sistemine tanımlanmış olup, poliklinik randevusu almak için MHRS web sistemini, MHRS uygulamasını kullanabilir ya da 182 Nolu telefonu arayabilirsiniz.”

Mesai dışı poliklinik yapan doktorlar ise şu şekildedir:

Göz Hastalıkları Uzmanı ( Dr. Feyyaz Aslan )

Göz Hastalıkları Uzmanı ( Dr. Mehmet Esat Teker )

Kardiyoloji Uzmanı ( Dr. Yakup Çetinkaya )

Kardiyoloji Uzmanı ( Dr. Samet Yılmaz )

Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı (Dr.Mehtap Eroğlu)