Bor'da Sinan Ateş İçin Lokma Tatlısı Dağıtıldı

30 Aralık 2022 tarihinde Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda haince öldürülen, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, cinayetinin yankıları devam ederken, Borlu bir esnaf, merhum Sinan Ateş için Bor Sokullu Mehmet Paşa Cami önünde yoğun vatandaşların katıldığı Cuma Namazı kılınması ardından vatandaşlara hayrına lokma tatlısı ikram edildi..

Lokma standının açıldığı alanda ‘EL FATİHA’ yazılı pankartta Sinan Ateş’in resmi de yer aldı. Vatandaşların standa olan ilgisi oldukça fazlaydı.

Bor’da AY-SU İşyeri sahibi Cumali Bayrak adlı esnafın merhum Sinan Ateş için hayrına lokma tatlısı ikramında yoğun vatandaşlar katılımda bulunarak dualarıyla  Sinan Ateş’e dualar ederek rahmetle andılar.

Lokma hayrına gelenler konuşmalarında; ”Sinan Ateş cinayeti hala sır perdesini korurken, Ülkücülerin tepkisi de dinmek bilmiyor. Zikrettiğim gibi bizi üzen, ahde vefasızlık ve suskunluk olmuştur. Dileğimiz, cinayete karışan ve tüm zanlıların kısa zamanda araştırılıp, gün ışığına çıkarılmasıdır. Kahrolduk! Ahde vefanın imandan geldiğini bilen Gönültaşları olarak; Rahmetli Sinan Ateş için lokma döktürüp, yüreklerde ölümsüzleştirmeye çalıştık. Ruhu şâd, mekanı cennet olsun” dediler.