Serbest Muhasebeci Mali Müşavir BEDİRHAN AKSEL'in bürosu açıldı

Açılış,  katılımcıların duaları eşliğinde kurdele kesimi ile gerçekleşti.

SMMM, açılış törenine, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hikmet Bekil, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş ile  muhasebeciler ve yakınları katıldı.

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran: Maalesef ülkemiz halen ufacık bir virüsle mücadele ederken, bu virüs dünya coğrafyasını tehdit etmeye devam ederken esnaflarımız çok zor günler geçiriyor. İnşallah bu yeni yılda bu virüsten inşallah kurtuluruz. Allah sağlıklı günlerde buluşmayı nasip eder inşallah. İlçemizde Muhasebecilerimiz de çoğalıyor, esnaflarımız da çoğalır inşallah. Bu iş yerinin Bedirhan kardeşimize, ailesine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah bol kazançlar versin.” dedi.

Niğde SMMMO Başkanı Hikmet Bekil; “İnşallah baharın gelişi gibi bu iş yeri de kendisine hayır, güzellikler getirir, bol kazançlar nasip olur. Arkadaşımıza bundan sonraki meslek hayatında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

SMMM Bedirhan Aksel ise yaptığı konuşmada: “Açılışa katılarak bizleri mutlu eden Belediye Başkanımız Serkan Baran , Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hikmet Bekil, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, ailem, sevdiklerim, dostlarım, meslektaşlarım hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Umarım hayırlı kazançlar olur.” dedi.

Boradair.com haber olarak; SMMM Bedirhan Aksel'e meslek hayatında hayırlı uğurlu olmasıve başarılar diler.