Kaymakam Doğukan, İlköğretim Haftası Nedeniyle Kutlama Mesajı Yayımladı

Kaymakam Doğukan, mesajında, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük gayretlerle ilçemizin her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılı heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyoruz. Bu yıl dünya genelinde baş gösteren koronavirüs salgını nedeniyle birçok alanda olduğu gibi eğitimde de çocuklarımız okullarından uzak kalsa da, inanıyorum ki normalleşeceğimiz günlere yeniden hep birlikte kavuşacağız ve eskiden olduğu gibi okullarımız yine çocuklarımızın sesleriyle yankılanacaktır” dedi.

Değerli öğretmenlerimizin ve kıymetli öğrencilerimizin 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim-öğretim yılını kutluyor; çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni bir başlangıç yapmalarının heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Öğrencilerimizin sorumluluk alabilen, analiz yapabilen, arkadaşlarıyla sevgi ve saygı temeline dayalı ilişkiler kurabilen, çevresine duyarlı sosyal bireyler olarak yetişmesini arzuluyoruz.

İlçemizde Covid-19 pandemisi ile ilgili çocuklarımızı, öğretmenlerimizi ve velilerimizi salgının zararlı etkilerinden korumak için tüm okullarımızda tedbirlerimizi aldık almaya devam edeceğiz. Bu konuda herkesin salgın dönemini rahat atlatmak adına bizlere yardımcı olacağına gönülden inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2021–2022 eğitim öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm velilerimiz açısından verimli geçmesini temenni ediyor; kendilerine sağlıklı ve başarılı bir yıl diliyorum.