Vali Yılmaz Şimşek, Pazar Mesaisini Bor’a ayırdı

Niğde’ye geldiği günden buyana her kesimin saygı ve sevgisini kazanan Vali Yılmaz Şimşek, halkıyla her zaman iç içe oluyor.

Eğitimden sağlığa ve bir çok konuda çalışmalara büyük önem veren, eğitim ve sağlık için bütün imkanlarını seferber eden Vali Yılmaz Şimşek, bunun dışında ilçe ve köy ziyaretlerini de devam ediyor. Vali Şimşek kent merkezinde de hem esnaf ziyareti hem de eşiyle birlikte ev gezmelerine de gidiyor.

Vali Şimşek, bu hafta sonu ise pazar günü Bor İlçesini ziyaret etti. Borlu vatandaş ve esnaflarla buluşan Vali Şimşek, sorunları ve sıkıntıları dinledi.

Esnafın sorunlarını çözmek için  tek tek not aldı. Bor Esnaflarını baştan aşağı gezen Vali Şimşek, Pazar günü mesaisinde de vatandaşlarla buluştu.

Vali Şimşek esnaf ziyaretlerinde esnafa öncelikle hayırlı işler dileyerek, bir araya geldiği esnafların sorun, görüş ve taleplerini dinleyerek gerekli notları aldı.

Vatandaşları, Covid-19 virüsüne karşı alınan aşı maske gibi sağlık tedbirleri çerçevesinde denetliyor, hem de vatandaşları aşı olmaları için ikna ediyor. .Bor’lu esnaflar da Vali Yılmaz Şimşek’e teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.