Hasan Hüseyin Cengiz, Bor Şoförler Odası Başkanı Oldu

Bor Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçiminde yeni başkan Hasan Hüseyin Cengiz oldu.

Bor Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçiminde iki liste yarıştı. Olağan genel kurul toplantısı ve seçimler saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Bor Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinde, Başkanlık divanının teşekkülünden sonra tutanakların imzalanması yetkisi verildi. Divan Başkanlığını Niğde Esnaf Odaları Başkanı (NESOB) Alim Yeşil yaptı.

Oda sekreteri tarafından yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu faaliyet raporu, gelir gider hesapları okunarak, yönetim kurulu ve denetim kurulu tarafından ibraz edildi.

739 üyenin oy kullandığı seçimlerde, 3 geçersiz oy 736 geçerli oy sayıldı. 537 oy alan Hasan Hüseyin Cengiz Bor Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı seçildi. Mevcut başkan Durmuş Cengiz ise 199 oy aldı.

Bor Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı seçilen Hasan Hüseyin Cengiz, Oda Genel Kuruluna Divan Heyetinin dışında ayrıca misafir olarak il ve ilçelerinden gelen Oda Başkan ve yöneticilerine ve Üyelere Genel Kurula katılmasından dolayı teşekkür edip Genel Kurulun Ülkemize, ilimize ve şehrimize ve üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diledi.