HABER-İNCELEME ALİ AKBAŞ/ANAMUR-MERSİN

Niğde Belediyespor 2 nci yarının  ilk maçında Ceyhan deplasmansında 0-0  berabere kalarak kaybettiği liderliği yeniden kazanmak için zor bir sınavla karşı karşıya..

Lider Akşehirpor ligin sondan 2 nci sırada bulunan zayıf rakibi Karaman Gençlerbirliği Spor'la Karaman'da karşılaşacak ancak kaybetmesi Niğde Belediye adına çok olumlu olacakken,bu ihtimal son derece zayıf Akşehir bu maçtan rahat bir galibiyetle liderliğini devam ettirecek olması garanti gözü ile bakılıyor.

Grubun iddialı ekiplerinden Sarayönü Belediyespor ligden çekilen Cam Spor'dan oynamadan alacağı 3 puanla haftayı rahat geçirecek.

Gelelim Niğde Belediyespor'a ligin başında 6 ncı haftada liderliği yaşayan Anamur Belediyespor 6-7 ve 8 nci hafatlarda liderliğini sürdürdü 9 ncu haftada liderliği Sarıçam Kürkçülerspor'a 1-0 deplasman mağlubiyetiyle kaybederek,liderlik grubun güçlü ekiplerinden Erdemli Belediyespor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden Niğde Belediyespor'a geçmişti. Lşgşn 10 ncu haftasında Sarayönü Belediyespor'a karşı sahasında 3-1 mağlup olan Niğde Belediyespor 1 hafta aradan sonra tekrar liderlik koltuğunu Akşehirspor'a bırakmıştı.

Akşehirspor 10 ve 11 nci haftada liderliğini sürdürdü 12 nci haftada evinde Ceyhanspor'a 2-1 mağlup olmasıyla liderlik tekrar Niğde Belediyespor'a geçti.

Bu hafta Niğde'de oynanacak maçtaki rakibimiz Anmaur Belediyespor ikinci yarının ilk maçında Homurlu 1951 Spor'u sahasında 2-0 mağlup edince 2 nci sırada olan Niğde Belediyesi Spor'la puan farkı 4 e düştü yapılan incelemede Anamurspor'un yeniden liderlik için kolları sıvadığı özellikle taraftar gruplarınca ileri sürülmektedir.

Bu müsabaka Niğde Belediyesi Spor açısından hayati önem kazanırken maçın sonucu taraftarlar arasında merakla beklenmektedir.