Bor Belediyesi Yaz Spor Okulları Başladı

Bor ge­ne­lin­de spor ve eg­zer­siz yapma alış­kan­lı­ğı­nın ka­za­nıl­ma­sı, ço­cuk­lar­da spor kül­tü­rü ve sev­gi­si oluş­tur­ma­nın amaç­lan­dı­ğı Yaz Spor Okul­la­rı açı­lış tö­re­ni­ne , Bor Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ser­kan Baran,  Bor İlçe Em­ni­yet Mü­dü­rü Caner Öz, Bor İlçe Genç­lik ve Spor Mü­dü­rü Ömer Solak, Bor Spor Ku­lü­bü Baş­ka­nı Erhan Al­pas­lan, minik spor­cu­lar ve aile­le­ri ka­tıl­dı.

14 SPOR BRAN­ŞI

Ço­cuk­la­rın yaz ay­la­rı­nı ve­rim­li şe­kil­de de­ğer­len­dir­me­si­ne katkı sağ­la­mak için açı­lan Yaz Spor Okul­la­rın­da Fut­bol, Bas­ket­bol, Vo­ley­bol, Hent­bol, Ok­çu­luk, Kort Te­ni­si, Bad­min­ton, Boks, Güreş, Esk­rim, Judo, Ta­ek­wan­do, Bocce ve Yüzme branş­la­rın­da eği­tim ve­ri­lecek.

“YAZI VERİMLİ GEÇİRELİM”

Prog­ram­da açı­lış ko­nuş­ma­sı­nı yapan Bor Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ser­kan Baran, spor yap­ma­nın öne­mi­ne de­ğin­di. Baş­kan Baran “Ço­cuk­la­rı­mı­zı za­rar­lı alış­kan­lık­lar­dan uzak tut­mak, ah­lak­lı ve yurt sev­gi­si olan bi­rey­ler ola­rak ye­tiş­tir­mek için spora yön­len­dir­me­li­yiz. Erken yaşta ka­za­nı­lan spor kül­tü­rü ve sev­gi­si­ni çok önem­si­yo­ruz. Spor yap­mak is­ti­yor­sa­nız gelin Yaz Spor Okul­la­rı­mı­za ya­zı­lın hep bir­lik­te spor ya­pa­lım” şek­lin­de ko­nuş­tu.

1000'DEN FAZLA ÇOCUK  SPOR­LA BU­LUŞ­TU

1000'den fazla ço­cu­ğun kayıt yap­tır­dı­ğı yaz spor okulu ta­ma­men üc­ret­siz ola­rak çocuk ve genç­le­re eği­tim ve­recek.

SALON ŞENLENDİ

Yaz Spor Okullarının başlaması ile birlikte antrenörler belirlenen antrenman programları dahilinde Bor 100. Yıl Şehir Stadyumu ve Kapalı Spor Salonunda farklı branşlardaki kurslara başlayınca salon ve sahalar da şenlenmeye başladı.