Vali Koç, iftarda şehit ailesine misafir oldu

Ramazan ayında Şehit Aileleriyle buluşmalarına ara vermeden devam eden Niğde Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, 2008 yılında Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Tabur Komutanlığı’nda vatani görevini yaparken, makineli tüfeğin ateş olması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Onbaşı Yusuf Yavuz’un ailesini ziyaret ederek, şehit ailesiyle birlikte iftar yaptılar.

Ziyarette, Şehit ailesiyle sohbet eden Niğde Valisi Mustafa Koç, şehidimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun dedi. Şehit ailelerinin her şartta yanlarında olduklarını dile getiren Vali Koç, “Şunu hiçbir zaman unutmayın ki, bu kadim devlet, bu kadim millet her şartta ve daima yanınızda. Vatanımızın bekası, milletimizin istiklal ve istikbali için topağa düşen şehitlerimizin aileleri başımızın tacıdır. Bizler, sizin için varız. Sizler bize kıymetli şehidimizin emanetisiniz. Başımızın üstünde yeriniz var, ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz. Devletimiz tüm imkanlarıyla hizmetinizdedir” ifadelerini kullandı.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen iftar ziyareti sırasında Niğde Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, şahit ailesine Türk Bayrağı takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.