Bahçeşehir Üniversitesi Rektöründen Niğde Üniversitesine Ziyaret

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Rektör Uslu, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi arasında akademik iş birliklerini geliştirmek istediklerini ifade ederek nazik ziyaretleri dolayısıyla Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Karadeniz’e teşekkür etti.

gaziantep escort

Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Karadeniz ise açıklamalarında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin çok değerli bir paydaşları olduğunu ifade ederek sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu'ya teşekkür etti.

Makam ziyaretinin ardından ikili, Diş Hekimliği Fakültemiz ve Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesinde incelemelerde bulundu. Burada ikiliye Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin Çalışkan eşlik etti. Ayrıca Rektör Uslu, Rektör Karadeniz'e detaylı bilgiler vererek Üniversitenin gelecek için planlanan çalışmalarını anlattı. Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.