Toprağa can katacak proje Üniversitede imzalandı!

Pro­to­ko­le Üni­ver­si­te adına Rek­tör Prof. Dr. Hasan Uslu, Ahi­ler Kal­kın­ma Ajan­sı adına ise Ahi­ler Kal­kın­ma Ajan­sı Genel Sek­re­te­ri Bekir Varol imza attı. Pro­to­kol imza tö­re­ni­ne Üni­ver­si­te adına Rek­tö­rün yanı sıra, Ayhan Şa­henk Ta­rım­sal Araş­tır­ma­lar Uy­gu­la­ma ve Araş­tır­ma Mer­ke­zi Mü­dü­rü Prof. Dr. Ahmet Şe­ke­roğ­lu da eşlik etti.

Pro­to­kol imza tö­re­ni­nin ar­dın­dan açık­la­ma­lar­da bu­lu­nan Rek­tör Hasan Uslu, pro­to­kol ile ge­le­ce­ğin genç çift­çi­le­ri­nin bilgi ve be­ce­ri ka­zan­ma­la­rı­nı ve ger­çek­leş­ti­ri­lecek uy­gu­la­ma­lı eği­tim­ler ile ve­rim­li­li­ği­nin ar­tı­rıl­ma­sı için ge­rek­li olan eği­tim ve uy­gu­la­ma­la­rın il­gi­li mev­zu­at kap­sa­mın­da iş bir­li­ğiy­le dü­zen­len­me­si­ni sağ­la­ma­yı he­def­le­dik­le­ri­ni söy­le­di. Rek­tör Uslu açık­la­ma­la­rı­nın so­nun­da pro­to­ko­lün her iki taraf için de ha­yır­la­ra ve­si­le ol­ma­sı­nı te­men­ni etti.

Ahi­ler Kal­kın­ma Ajan­sı Genel Sek­re­te­ri Bekir Varol ise pro­to­ko­lün ha­yır­lı ol­ma­sı­nı di­le­ye­rek top­ra­ğa değer ka­ta­cak bu ça­lış­ma­da emeği geçen her­ke­se te­şek­kür etti.
Pro­to­kol imza tö­re­ni günün anı­sı­na çe­ki­len ha­tı­ra fo­toğ­ra­fı­nın ar­dın­dan sona erdi.