"Dijitalleşen Dünyada Medya ve Sanayide Alternatif Sektörler" Paneli Gerçekleştirildi

Panele, Niğde Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde protokol üyeleri, davetliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Panel Moderatörlüğünü İletişim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ziya Avşar yaparken, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Doç. Dr. M. Mücahit Küçükyılmaz, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ve TR Motor Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Osman Dur programa konuşmacı olarak katıldılar.

Dijitalleşen dünyada medyanın yeni yeri, gazeteciliğin günümüzde ulaştığı nokta, gazetecilerin karşılaştığı durumlar, ülkemiz sanayicilerinin kat ettiği yol ve bu yoldaki kırılma noktaları gibi konulara yer verilen ve yoğun katılım ile gerçekleşen panelde, dijital medyanın bireylerin görüş ve düşüncelerini olumlu ya da olumsuz yöndeki etkileme gücüne de değinildi.

Soru cevap etkinliğinin ardından sona eren programda katkılarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya ve Niğde Protokolüne teşekkür plaketi takdim edildi.

Programın ardından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Doç. Dr. M. Mücahit Küçükyılmaz “Yavuz: Adaletin Kılıcı” adlı kitabını imzalayarak program katılımcılarına takdim etti.