Bor'da eczaneye silahlı saldırı

Edinilen bilgiye göre olay, Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Mehmetçik Mahallesinde bulunan eczanede yaşandı. Bor Devlet Hastanesi karşısında yer alan eczaneye kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Saldırgan ya da saldırganlar olay yerinden kaçarken saldırıya ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. 

Geçtiğimiz günlerde Bor’da hizmet veren Erat Eeczanesine gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlene silahlı saldırı da Eczanenin kapalı olması nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadığı saldırı için Bor Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Niğde Eczacı Odası Başkanı Nihat Öztürk, saldırıya uğrayan eczaneyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Öztürk yaptığı açıklamada; ‘Meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Sağlıkta şiddetin bir an önce son bulmasını bekliyor ve istiyoruz’ dedi.

Olay yerine giden polis ekipleri, çevredeki kamera kayıtlarını inceleyerek saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.