mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Çorum Evden Eve Nakliyat Alaca Evden Eve Nakliyat Bayat Evden Eve Nakliyat Boğazkale Evden Eve Nakliyat Dodurga Evden Eve Nakliyat Kargı Evden Eve Nakliyat İskilip Evden Eve Nakliyat Laçin Evden Eve Nakliyat Oğuzlar Evden Eve Nakliyat Mecitözü Evden Eve Nakliyat Çorum Evden Eve Nakliyat Osmançık Evden Eve Nakliyat Süngürlü Evden Eve Nakliyat Uğurludağ Evden Eve Nakliyat

petshop

Muğla escort

Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bor Belediyesi Hayvan Pazarı hizmete açıldı

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2021 - 00:10, Güncelleme: 20.07.2021 - 00:10 3799+ kez okundu.
 

Bor Belediyesi Hayvan Pazarı hizmete açıldı

Niğde’nin Bor ilçe Belediyesi tarafından Pınarbaşı Mevkiinde inşa edilen Canlı Hayvan Pazarı Kurban Bayramı öncesi hizmete girdi.

Niğde’nin Bor ilçe Belediyesi tarafından Pınarbaşı Mevkisinde inşa edilen Canlı Hayvan Pazarı Kurban Bayramı öncesi hizmete girdi. Yeni projeleri hayata geçiren Bor Belediyesi, kentte bir çok alanda gerçekleştirilen projeler kapsamında önemli değişime yol açan ve yaşanılabilir bir Bor için yoğun bir şekilde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Modern bir ilçe için projelerini hayata geçiren Bor Belediyesi, 4.000 m² kapalı satış alanı, 10.000 m² açık satış alanı, 500 m² sosyal tesis alanı ve 20.000 m² açık otopark alanı ile Orta Anadolu’nun en büyük hayvan pazarı projesini tamamlayarak halkın hizmetine sundu. Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Söz verdiğimiz projelerimiz arasında yer alan Canlı Hayvan Pazarı projesini tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projemize başlarken Hayvan ticaretiyle uğraşan vatandaşlarımızın öneri ve talepleri doğrultusunda projemizi tamamladık. Bor-Altunhisar yolu Pınarbaşı mevki üzerinde ki arazide Belediye olarak kendi imkanlarımız dahilinde mülkiyeti belediyemize ait olan ve mezbahane yolu üzerinde Canlı Hayvan Pazarı projemize başlayarak yoğun bir çalışma temposunun ardından projemizi tamamladık. Yapımını tamamladığımız Hayvan pazarında otopark, hayvan indirme ve bindirme rampaları, zabıta noktası,çay ocağı, tuvaletler, mescit, abdesthane ve hayvan suluklarının olduğu çeşmeler yer almaktadır. Allah’ın izniyle Bor’a yakışır, Bor Belediyesi Hayvan Pazarımız memleketimize hayırlı olsun. 4.000 m² kapalı satış alanı, 10.000 m² açık satış alanı, 500 m² sosyal tesis alanı ve 20.000 m² otopark alanı ile Orta Anadolu’nun en büyük hayvan pazarı artık bizim.... 02.08.2021 Pazartesi günü ilk kez olmak üzere takip eden her pazartesi günü hayvan pazarımız artık açık olacak. Hayvan Pazarı, bölgemize uzun yıllar hizmet verecektir. Rabbim hizmet için çıktığımız bu yolda, bizleri halkımıza karşı mahcup bırakmasın. Halkımıza, ilçemize ve bölgemize hayırlı olsun. Güle güle kullanılsın…” Dedi. Açılış törenine, Ak Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Nusret Teksin, Ak Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç, Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, MHP Bor İlçe Başkanı Uğur Zorlu, Bor Belediyesi meclis üyeleri, STK temsilcileri ve davetliler katıldı. 
Niğde’nin Bor ilçe Belediyesi tarafından Pınarbaşı Mevkiinde inşa edilen Canlı Hayvan Pazarı Kurban Bayramı öncesi hizmete girdi.

Niğde’nin Bor ilçe Belediyesi tarafından Pınarbaşı Mevkisinde inşa edilen Canlı Hayvan Pazarı Kurban Bayramı öncesi hizmete girdi.

Yeni projeleri hayata geçiren Bor Belediyesi, kentte bir çok alanda gerçekleştirilen projeler kapsamında önemli değişime yol açan ve yaşanılabilir bir Bor için yoğun bir şekilde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Modern bir ilçe için projelerini hayata geçiren Bor Belediyesi, 4.000 m² kapalı satış alanı, 10.000 m² açık satış alanı, 500 m² sosyal tesis alanı ve 20.000 m² açık otopark alanı ile Orta Anadolu’nun en büyük hayvan pazarı projesini tamamlayarak halkın hizmetine sundu.

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Söz verdiğimiz projelerimiz arasında yer alan Canlı Hayvan Pazarı projesini tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projemize başlarken Hayvan ticaretiyle uğraşan vatandaşlarımızın öneri ve talepleri doğrultusunda projemizi tamamladık.

Bor-Altunhisar yolu Pınarbaşı mevki üzerinde ki arazide Belediye olarak kendi imkanlarımız dahilinde mülkiyeti belediyemize ait olan ve mezbahane yolu üzerinde Canlı Hayvan Pazarı projemize başlayarak yoğun bir çalışma temposunun ardından projemizi tamamladık. Yapımını tamamladığımız Hayvan pazarında otopark, hayvan indirme ve bindirme rampaları, zabıta noktası,çay ocağı, tuvaletler, mescit, abdesthane ve hayvan suluklarının olduğu çeşmeler yer almaktadır. Allah’ın izniyle Bor’a yakışır, Bor Belediyesi Hayvan Pazarımız memleketimize hayırlı olsun.

4.000 m² kapalı satış alanı, 10.000 m² açık satış alanı, 500 m² sosyal tesis alanı ve 20.000 m² otopark alanı ile Orta Anadolu’nun en büyük hayvan pazarı artık bizim....

02.08.2021 Pazartesi günü ilk kez olmak üzere takip eden her pazartesi günü hayvan pazarımız artık açık olacak.

Hayvan Pazarı, bölgemize uzun yıllar hizmet verecektir. Rabbim hizmet için çıktığımız bu yolda, bizleri halkımıza karşı mahcup bırakmasın. Halkımıza, ilçemize ve bölgemize hayırlı olsun. Güle güle kullanılsın…” Dedi.

Açılış törenine, Ak Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Nusret Teksin, Ak Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç, Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, MHP Bor İlçe Başkanı Uğur Zorlu, Bor Belediyesi meclis üyeleri, STK temsilcileri ve davetliler katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve boradair.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan